Lotus homes

Перник отбеляза тържествено националния ни празник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 328 | Брой коментари 0
12:45 03.03.2021

С вдигане на националния флаг под звуците на националния химн в Перник започна тържеството по повод националния ни празник – 3-ти март! Десетки перничани се бяха събрали пред Двореца на културата за да почетат празника.

Кметът Станислав Владимиров, Областният управител Емил Костадинов, Председателят на общинския съвет Димитър Колев, съветници бяха сред множеството. Сред гостите на града пък можеха да се видят почти всички водачи на листи на основните политически „играчи“ в момента.

Слово произнесе кметът Владимиров, който напомни, че Трети март е много повече от официално тържество. Трети март е нашето задължение да разказваме на деца и внуци за героичния път на дедите ни. Трети март е денят, когато по-гордо от всякога развяваме българския трибагреник.

Слово изнесе и изпълняващият длъжността областен управител Иво Иванов

За празничното настроение на перничани и гостите на града се погрижиха с програма Духовия оркестър с диригент Трифон Трифонов и АНПТ „Граовска младост“.

Напомняме, че днес всички музеи в града са със свободен вход.  

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени