Перник отбеляза 134 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 253 | Брой коментари 0
15:08 06.09.2019

С тържествена церемония Община Перник отбеляза 134 години от Съединението на Княжество България и Източна Румелия. Празничната програма започна с издигането на националния флаг и изпълнение на националния химн на Република България.

На отбелязването на празника присъстваха кметът на община Перник Вяра Церовска и нейният екип, народният представител от ГЕРБ-Перник д-р Александър Александров, кметът на най-голямото пернишко кметство "Изток" - инж. Емил Костадинов, областният координатор на МГЕРБ-Перник Александър Александров, общински съветници и представители на политическата сила в Перник.

Политици, общественици, културни дейци и граждани изразиха своята признателност към героите на България, чието родолюбие и гражданска доблест дават днес правото на всички да се наричаме с гордото име българи. За автентичната атмосфера на празничния ден допринесоха музикантите от духовия оркестър в град с диригент Трифон Трифонов.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени