Перничанката Белослава Йорданова е новата Miss Grand International

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 15.09.2018 | Прочитания 4299 | Брой коментари 0
11:30 15.09.2018

22 годишната перничанка Белослава Йорданова беше избрана за Miss Grand International на проведения преди дни конкурс  Мис Свят 2018. Тя  ще има нелеката задача да представи страната ни на международния конкурс в Тайланд.Белослава е висока 175 см, мерки 86/60/90. Конкурсът се проведе в три кръга – танц с народни носии, дефиле и лично представяне с бански костюми и елегантни рокли.

Белослава споделя, че се гордее с постижението си се надява да представи страната ни достойно на световния конкурс

Мис Свят България 2018 е Калина Митева. Тя ще представи страната ни на най-престижния и най-стар ежегоден конкурс за красота в света – Miss World. Към момента Miss World е най-големият международен благотворителен телевизионен формат за красота. Конкурсът се излъчва на живо в над 290 държави от цял свят и приковава вниманието на над 2 милиарда зрители по света (вторият най-гледан телевизионен формат след Оскарите). Ежегодно във форума участие взимат над 130 представителки, победителки от националните селекции на държавите си.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени