Перничанката Ая Борчева стана "Лейди България"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 975 | Брой коментари 0
15:49 27.02.2019

Конкурсът „Lady Bulgaria“ 2019  се проведе за дванадесета поредна година в известен столичен клуб. Той е за неомъжени дами. По традиция конкурсът „Лейди България“ има благотворителна кауза. А водеща на събитието беше друга известна перничанка и носителка на титлата „Лейди България“ преди четири години – Елизабет Методиева. За участие в конкурса бяха избрани 13 финалистки от над 150 кандидатки за титлата.

Ая Борчева е ученичка в ГПЧЕ „Симеон Радев“, а любимото й хоби е тенис на корт. Това не е първото признание за красотата й. Преди време тя стана носителка на титлата „Кралица на пролетта” 2018 г. Тогава пернишката Мис силикон Габриела Попова, която и организира конкурси за красота предрече на 17-годишната си съгражданка, че ще има доста успехи в конкурсите за красота оттук насетне.

Ая е и дъщеря на известният от близкото минало крими герой Васил Борчев, който изчезна заедно със съпругата си през февруари 2009г. Борчев е с богато досие за автокражби, рекет и наркоразпространение./Блиц

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени