mycomputer.BG

Перничанка "разби" феновете на ЦСКА!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 20.05.2020 | Прочитания 468 | Брой коментари 0
08:46 20.05.2020

Ако има някакъв конкурс за най –фърли фенове на ЦСКА, със сигурност някъде в челото ще бъде перничанката Елена Кръстева. Нейната любов към червения тим е от години, тя се споделя и от семейството й. Кръстева не пропуска мач на армейците, и преживява еднакво силно и победи и разочарования! Но не спира да подкрепя любимците си.

Фланелки, шапки, шалчцета, знаменца – с това могат да се похвалят много фенове. Но Елена е измислила нов, атрактивен начин да покаже  колко верен привърженик на ЦСКА е. В знак на любов към отбора , тя  е направила уникално „армейско“ фолио на вратата си – благодарение на десетки лепенки и надписи. Така ежедневно се „сблъсква“ със своята спортна страст.

Елена е познато лице в Перник, години наред тя работеше и беше сред активните млади хора  в града. Участва активно в организирането и провеждането на базарите за млади майки и деца по случай 1 юни.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени