Перничанка като двойничка на Моника Белучи

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1103 | Брой коментари 1
04:08 24.03.2016

Моделката Маги Димитрова от Перник се издокара досущ като звездната актриса Моника Белучи. Обявената за модел на 2016 година Маги Димитрова често е сравнявана с италианската красавица. Наскоро перничанката сподели, че се старае да се отличава със стил и сериозно разкритикува онези момичета, които използват думата „модел“, за да прикриват истинските си професии. За момента Маги Димитрова не мисли да се пробва в чужбина, но със сигурност нейната красота би представила достойно родината ни. Маги наскоро се премести в София в новия си апартамент, подарък от гаджето й. Моделката не крие, че е гадже на заможен бизнесмен, който й подарил жилище в София, където в момента се е установила. Тя обаче искала да живее сама и всеки да си има лично пространство.

Относно сравненията с Николета Лозанова, тя е доста категорична: „Всеки човек е индивидуален, има своята идентичност и именно това ни прави уникални. Нищо лично към нея, но подобни сравнения само биха ме обидили“./източник Вяра/

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари

  1. Choveko Choveshki

    07:55 24.03.2016
    АХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА.... Вие ако се имате за сериозни журналисти не бихте слагали такива "платени" статии.


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени