Перничанин търси решение за проблемен имот с години, Станката го реши за дни

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 12.07.2018 | Прочитания 399 | Брой коментари 0
13:57 12.07.2018

След години лутане по институциите, жител на Перник, който има имот в гр. Котел най-сетне успя да намери справедливост. От години Евгений се лута по всички държавни и местни институции, за да бъде премахнат незаконен строеж -  масивна баня с тоалетна и склад за отоплителни материали, намиращ се в негов имот. Въпреки всичките си усилия винаги „удря на камък".

Преди няколко месеца на приемен ден в гр. Перник той се обърна към народните представители от ПГ на „БСП за България" Станислав Владимиров и инж. Любомир Бонев. След като изпратиха искане за предоставяне на информация по прeписката в ДНСК и настояха сградите да бъдат премахнати, ако наистина са незаконни, община Котел е излязла с решение за премахването на незаконния обект.

 „Нужно ли е гражданите да загубят вяра в институциите, заради това, че собственика на сградите може би е бил покровителстван от местната власт", попитаха народните представители. Те заявиха, че ще продължават да помагат на хората, които се лутат между институциите, за да търсят справедливост.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени