Перничанинът Николай Слатински: Някой се облажи от Хитрино, сметката не излиза

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 585 | Брой коментари 0
14:54 11.12.2017

Много здраво облажване има, но ще има ли държава да им каже, че имат много здраве да се измъкнат безнаказано?! Това написа във фейсбук проф. Николай Слатински, специалист по национална сигурност, една година след голямата трагедия в Хитрино.

"Някога, до демокрацията, бях кандидат на математическите науки, но и да не бях, пак щях да мога да разделя общата сума отделени и събрани средства на глава от пострадалото в Хитрино население. Сметката не излиза! А излиза, че някои хора някак много здраво са се облажили. Хитрино би трябвало вече да е като затворен жилищен комплекс на най-личните слуги на олигархията! Много здраво облажване има, но ще има ли държава да им каже, че имат много здраве да се измъкнат безнаказано?!", коментира Слатински.

"Всяка хитра сврака около Хитрино трябва да е с двата крака вътре - в специализирани за целта заведения. Иначе в България ще започне най-хладнокръвно планирано производство на бедствия, беди, аварии, катастрофи и крупни произшествия, от които определени персони в и около властта се облажват в нечувани размери! И цяла пасмина алчни люде ще потриват нервно ръце - няма ли някоя извънредна ситуация да се случи или ще трябва пак ние да я организираме?!", заявява още Слатински./Факти бг

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени