I-Study_school

Перничани сред най-добрите в надпреварата "Пътен полицай на годината"!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 288 | Брой коментари 0
13:09 30.09.2019

Румен Евтимов от ОДМВР – Перник е втори в надпреварата Пътен полицай на годината.

Пернишкият отбор е трети в отборното класиране.

Румен Евтимов, служител в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Перник се класира на второ място в тазгодишния конкурс Пътен полицай на годината. Първи е Мартин Кондов от ОДМВР – Добрич, а трети Иван Иванов от ОДМВР - Ловеч.

В отборното класиране първи са служителите от ОДМВР-Добрич, след тях са представителите на ОДМВР-Шумен, а на трето място е отборът на ОДМВР-Перник. Трети при майсторското управление на мотоциклет отново е Румен Евтимов от Перник.

Конкурсът се провежда за 27-и път. В него мериха сили 64 състезатели от 29 отбора от всички областни дирекции на МВР, като плевенската дирекция домакин се представи с два отбора. Сред участниците имаше и 6 дами. Те не сформират отбор, но сред тях най-добре се представи и бе отличена Деница Господинова от ОДМВР-Русе. След нея в индивидуалното класиране при жените се подредиха Победа Карарадева от ОДМВР-Сливен и Невена Копанкова-Бечева от ОДМВР-Русе.

Наградите на победителите бяха връчени снощи на церемония в Плевен. На нея присъстваха зам.-ректорът на АМВР комисар доц. д-р Добромир Доков, директорът на ОДМВР-Плевен старши комисар Красимир Начев, зам.-председателят на Държавната агенция "Безопасност на движението по пътищата" Анжелина Тотева, изпълнителният директор на ИААА инж. Бойко Рановски, зам.-генералният директор на БЧК д-р Надежда Тодоровска и Светослав Кръстев от СБА.

GERB

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени