mycomputer.BG

Перничани се обединяват в благотворителна кауза - закупуване на люлка за деца със специални потребности!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 404 | Брой коментари 0
12:21 21.07.2020

От няколко дни върви благотворителната кампания за набиране на средства за закупуване на комбинирана люлка за деца със специфични потребности. 4200 лева са необходими за да се купи тя – поясняват от проект „Различните деца на България“.

„Комбинирана люлка за деца от Проект "Различните деца на България". Децата със специфични потребности имат нужда да са сред останалите деца, нека им помогнем да бъдат ЗАЕДНО на площадките.

Поставяме началото на едно хубаво дело, което ще зарадва тази част от обществото ни, за която много малко се мисли. Различни са само интересите ни, но нуждите са еднакви. Нека децата ни се сприятеляват и общуват, а какво по-хубаво от това да е по време на игра“, споделят инициаторите на кампанията.

Тук напомняме, че с реализиране на тази инициатива Перник ще има две подобни люлки. Другата ще се постави по общински проект в близост до бившия пионерски дом. Няма да влизаме в ролята на адвокати нито на едната, нито на другата страна – Перник има възможност да се нареди сред градовете, които са обърнали това мъничко, но толкова важно внимание на тези деца. И трябва да се подкрепя всяка инициатива. Пак в името на тези деца! Ето как може да помогнете:

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени