mycomputer.BG

Перничани ще имат и парно и топла вода

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 578 | Брой коментари 0
11:36 22.05.2020

Директорът на „Топлофикация“ инж. Любомир Спасов отговори днес на въпроси на съветниците от общинския съвет в Перник, касаещи работата на дружеството и обезпечеността на новия отоплителен сезон. Тема, която вълнува перничани в последните седмици. В интерес на истината трябва да се отбележи, че нямаше новина, която да е нещо различно от всичко изписано и изговорено в последно време.

 На този етап няма решение в дългосрочен план топлоснабдителното дружество да работи на газ, ще продължи работата на въглища. Това ще е така докато има „черно злато“.  В тази връзка се очаква до началото на новия отоплителен сезон да бъде готово новото шламохранилище, което ще се изгради в местността Кудин дол.

В летния сезон перничани ще имат топла вода благодарение на трети котел, който е на газ. Планира се инвестиция  за газов генератор.

Ако трябва да се обобщи в няколко изречения: Перничани трябва да са спокойни.Работи се на пълни обороти за да може топлото да влезе в домовете им без закъснение. 

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени