Перничани посетиха Брюксел по покана на евродепутата Владимир Уручев

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 983 | Брой коментари 0
07:52 02.05.2018

Областният клубен ръководител на СГЕРБ-Перник Искра Златанова и представители на структурите на Старейшини и Младежи ГЕРБ в област Перник са на двудневно посещение в Европейския парламент в Брюксел. Българската делегация пристигна в столицата на Обединена Европа по покана на българския евродепутат от групата на ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев.

В рамките на работния ден гостите се запознах със структурите и функциите на европейските институции. На среща с евродепутатите Владимир Уручев и Асим Адемов бяха дискутирани подробности от работата на парламентарни комисии на Европейския парламент и в частност дейността на българските евродепутати. Обсъдени бяха още успехите за страната ни в разгара на българското председателство на Съвета на ЕС, позитивите за българската икономика от влизане в Еврозоната, ползата от преминаване към използване на възобновяеми енергийни източни, както и перспективите и предизвикателствата пред страните от Западните Балкани за присъединяване към ЕС. Гостите от България имаха възможност да разгледат и да си направят снимки за спомен в пленарната зала на Европарламента.

Интересният престой в Брюксел продължи с туристическа обиколка на града с неговите многобройни исторически и архитектурни забележителности, които очароваха гостите от Перник. Те с удоволствие разказаха, че са успели да усетят вътрешния ритъм на културния живот в европейската столица.

 

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени