mycomputer.BG

Перничани отново се обединяват в благородна кауза! Родни звезди се включват в концерт в помощ на АГ-отделението в Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 678 | Брой коментари 0
06:39 29.11.2019

Редица български звезди ще се включат в благотворителния концерт в помощ на АГ-отделението в Перник. Както вече Перник нюз писа необходими са около 300 000 лева, за да се извърши ремонт на отделението, в което такъв не е правен от десетилетия. Добрите лекари там имат нужната техника, но нямат необходимите условия за една по-спокойна работа. А , го заслужават. И перничани се обединяват, за да помогнат.

В концерта, който ще е на 13 декември в зала „Борис Гюдеров” ръка на съпричастие ще подадат Поли Генова, Мариана Попова, Веселин Плачков, Прея, Вензи, Невена Пейкова, Ива Давидова, Майсторите на танца, формация „Стоян и приятели” и много други. Тук ще са и актьори от сериала „Откраднат живот”.

Организаторите очакват повече перничани да покажат, че им пука в какви условия се раждат децата им. Концертът ще започне от 19.00 часа.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени