Перничани отново се обединяват в благородна кауза! Родни звезди се включват в концерт в помощ на АГ-отделението в Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 539 | Брой коментари 0
06:39 29.11.2019

Редица български звезди ще се включат в благотворителния концерт в помощ на АГ-отделението в Перник. Както вече Перник нюз писа необходими са около 300 000 лева, за да се извърши ремонт на отделението, в което такъв не е правен от десетилетия. Добрите лекари там имат нужната техника, но нямат необходимите условия за една по-спокойна работа. А , го заслужават. И перничани се обединяват, за да помогнат.

В концерта, който ще е на 13 декември в зала „Борис Гюдеров” ръка на съпричастие ще подадат Поли Генова, Мариана Попова, Веселин Плачков, Прея, Вензи, Невена Пейкова, Ива Давидова, Майсторите на танца, формация „Стоян и приятели” и много други. Тук ще са и актьори от сериала „Откраднат живот”.

Организаторите очакват повече перничани да покажат, че им пука в какви условия се раждат децата им. Концертът ще започне от 19.00 часа.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени