Перничани организират подписка заради лоши улици в кв."Ралица"

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 03.07.2018 | Прочитания 1022 | Брой коментари 0
12:49 03.07.2018

Мащабна подписка е стартирала в кв. "Ралица", по - известен като "над автогарата". Група граждани настояват Общината да обърне внимание на изключително лошото състояние на големите улици в квартала, сред които "Стара планина", "Света Петка", "Люлин", "Протожерица", "Никола Козлев".

"Апелираме общинското ръководство да си свърши работата най - после по отношение на "Ралица" и "Могиличе", където единствено някоя и друга дупка е запълвана досега. Улиците са в катастрофално състояние, не само големите, но на този етап започваме с тях, след това ще търсим решения и за по - малките.", казаха от групата на организаторите на подписката. Те смятат да внесат жалба + подписка до кметицата и Общинския съвет и да настояват за решение на наболелия за квартала проблем.

В момента подписката може да бъде потърсена и ползвана в денонощния магазин на ул. "Стара планина", преди VII - мо училище, идвайки от автогарата.

"Готови сме и за учредяване на Инициативен комитет.", казаха две дами от групата.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени