Перничани няма да останат без топла вода до изграждане на новото шламохранилище

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 397 | Брой коментари 0
13:16 15.05.2020

Министерството на енергетиката бяха организатор и домакин на среща с МОСВ, МРРБ, кметa на гр. Перник и представители на "Топлофикация Перник". Темата на срещата беше проблемите, свързани с работата на централата във връзка с аварията на шламохранилището й, и възможностите за по нататъшна работа и изграждането на новото шламохранилище.

"Топлофикация Перник" пое ангажимент да работи в съществуващия режим, подобрявайки качеството на услугата и максимално бързо изграждане на новото шламохранилище.

"За нас сигурността на доставките към гражданите, както и безопасността при работа са приоритет. Няма да оставим хората без топла вода до изграждането на новото хранилище. Искаме да благодарим на всички участвали в срещата държавни и местни институции за вникването, разбирането и изслушването на това какви са проблемите на централата и разбирателството от тяхна страна да търсим разрешаването им заедно. Подобно сътрудничество ще бъде от изключителна полза за развитието на града и подобряване на опазването на околната среда", казват от дружеството./Дир бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени