Пенсионерски клуб "Миньор" стана на една година

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 252 | Брой коментари 0
11:21 12.06.2018

Пенсионерски клуб „Миньор“ стана на една година. С много настроение и вълнение членовете на организацията отбелязаха рождения си ден. С песните на вокална група „Хармония“ с  ръководител Искрен Варадинов, беше съпътстван празника.

Той беше уважен и от кмета на Община Перник Вяра Церовска и нейния заместник Севделина Ковачева.

Възрастните хора бяха приветствани от градоначалника с пожелания за здраве и много късмет.

„Този клуб е много различен и много специален. Той събира хората, които са съградили нашия град – миньорите и металурзите от всички краища на областта. Това е едно прекрасно място, което живее всеки ден и понеже и аз живея наблизо, виждам, че има непрекъснато събития. Клубът  никога не е празен, радвам се, че заедно създадохме това място“, каза кметът Вяра Церовска.

Председателят на клуба Петър Александров и председателят на общинската структура на пенсионерите Йордан Дичев  също поздравиха членовете, които вече наброяват 70.

Градусът на настроението беше вдигнат от разказвачката на граовски хумор Люба Зафирова от НЧ „Наука 1967“, с. Черна Гора.  

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени