Пациентка на МБАЛ "Рахила Ангелова" : В пернишката болница има отговорен персонал

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 12.03.2017 | Прочитания 5888 | Брой коментари 0
19:55 12.03.2017

На пощата на сайта ни получихме мнението на перничанка, лекувана в пернишкото травматологично отделение. Жената използва медията ни за да се обърне към кмета Вяра Церовска  и директора на МБАЛ "Рахила Ангелова" д-р Димитров. На фона на всички негативни новини, това е една "бяла надежда", че нещата не са толкова черни. Публикуваме мнението на Зоя Манолова, без редакторска намеса.

"На вниманието на г-жа В. Церовска,

кмет на гр. Перник

и г-н В. Димитров,

директор на МБАЛ „Р. Ангелова” АД – гр. Перник

Господа управляващи,

Първо искам да изкажа своята благодарност на д-р Димитър Младенов – травматолог в Травматологично отделение и медицинската сестра Албена Борисова, които притежават много добър професионален опит и внимателно отношение към пациентите си, което предполага към по-качествено и бързо възстановяване.

През месец август 2016 г. постъпих в травматологичното отделение с разкъсно-контузна рана и бях оперирана спешно от д-р Младенов, който трябваше да положи неимоверни усилия и търпение, за да събере и зашие кожата на десния ми крак.

През изминалите 6 месеца ходех през 3 дни на превръзка, независимо дали беше събота или неделя. За всичките дни не ми беше поискано направление или такса за манипулациите.

Мога само да се радвам, че попаднах на толкова отговорни и внимателни специалисти като травматолога д-р Д. Младенов, защото на моята възраст /63 г./  много по-бавно протичат възстановителните процеси, които са свързани и с други заболявания.

Мога само да изкажа своята голяма благодарност и от името на пациентите, които идват на превръзки всеки ден.

Госпожо Церовска, за времето през което посещавах отделението установих, че в нашата болница в гр. Перник все още можем да кажем, че има отговорен медицински персонал, който трябва да запазите да не напуска страната, а да остане тук в нашия град. Защото хората в България са свикнали да виждат само негативите, които се сипят от всички страни – преса, телевизия, радиа. Моля Ви, господа управляващи, всички ние, жителите на гр. Перник, да помогнем за обновяването на материалната база, апаратура и техника в кабинетите и отделенията под формата на различни мероприятия и проекти от бизнесмени и фирми, които не са малко в нашата област. Да запазим авторитета на медиците с нашето отношение и вяра в тяхната толерантност.

А как да помогнем това ще решите Вие в Общината подкрепени от Министерството на здравеопазването, защото когато има добро здравеопазване и образование тогава ще има напредък и в другите отрасли. Така че, Вие поемете инициативата, а вашите избиратели и хората, които ви вярват, ще ви помогнат.

Зоя  Манолова"

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени