Партия "Да България" вече има структура и в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 874 | Брой коментари 0
22:41 08.10.2017

Политическа партия „Да България”  вече има изградена своя структура в Перник. Гост на учредителното събрание е бил  лидерът Христо Иванов. Това беше съобщено на среща на ръководството на новата партия с представители на медиите от града. За председател на пернишката организация е избран Марин Георгиев. В ръководството влизат Асен Асенов – икономист, Владимир Русев – инженер,журналист. За финансите ще отговаря Александър Колев.

Председателят на местната структура Марин Георгиев е започнал професионалната си кариера в „Тежко машиностроене”- Радомир , а в момента е собственик на фирма, занимаваща се с медицинско оборудване.

„Няма да се спираме на дребните проблеми и да търсим врагове. Можем да си свършим работата, тъй като сред нас има хора с много голям потенциал. Истината е, че в България можем два пъти повече, стига да се управлява добре и да се спрат корупционните практики. Проблеми за решаване в Перник, колкото щеш. Трябва да има нова, ефективна местна власт. Нужни са и законодателни промени за по-голяма самостоятелност на общините. Гражданите трябва да контролират собствените си пари на собствена територия”-  каза Марин Георгиев.

В учредителното събрание на „Да България” са участвали близо 70 човека- членове и симпатизанти. Към момента структурата в Перник  има 30 официални членове. Очаква се партията на Христо Иванов да направи свои местни структури и в останалите общини от региона.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени