mycomputer.BG

Пътник отвори авариен изход на самолет, объркал се с врата за тоалетната

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 377 | Брой коментари 0
15:10 11.06.2019

Пътник на полет от Великобритания до Пакистан предизвика сериозни закъснения на летище Манчестър, след като отваря аварийният изход на самолет в опит да стигне до тоалетната, докато самолетът все още е на земята, съобщава СиЕнЕн.

Полет 702 на Pakistan International Airlines (PIA), трябвало да излети от Манчестър за Исламабад, но претърпява седем часово забавяне.

Четиридесет пътници са свалени след инцидента, по време на който "изходът се плъзга автоматично", се казва в изявление на PIA. Говорител на авиокомпанията коментира, че пътникът е отворил вратата, мислейки, че това е тоалетната, но всички пътници са в безопасност. Летище Манчестър отказа да коментира инцидента от петък вечер.

През май, възрастен пътник е арестуван и задържан в източната китайска провинция Шандонг, застрашил безопасността на самолет, след като се опитва да отвори авариен изход, докато самолетът все още е на земята.

В очевиден опит да изпревари опашката за слизане, пътникът с фамилия Сонг, отваря аварийна врата близо до мястото си, след като самолетът е кацнал.

През февруари 2018 г., врата на един от аварийните изходи пада от самолет на Dana Airlines, в столицата на Нигерия Абуджа. Ола Орекунрин, лекар от Лагос, съобщава тогава, че "вратата е паднала" от нигерийския самолет, докато слизат от полета си от Лагос./news.bg

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени