Първото политическо предизвикателство в Перник е факт: Адриан Симеонов се кандидатира за кмет от СДС!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1887 | Брой коментари 0
12:07 03.06.2019

Първото п олитическо предизвикателство в Перник е факт: Адриан Симеонов се кандидатира за кмет от СДС!  

Месеци преди местните избори е известен първият кандидат за кмет на Перник: това е представителят на СДС д-р Адриан Симеонов. Новината сподели самият той на нарочна пресконференция в синята централа днес.

„Приех номинацията на младежката структура на СДС в Перник да бъда кандидат за кмет. Поемам личната и политическа отговорност за това си решение. Има какво да предложа на гласоподавателите от Перник. До края на месец юни ще се водят разговори с патриотичните структури в града, както и с представители на десни формации, които да застанат за моята кандидатура и обединени да тръгнем на изборите през есента” – каза лидерът на местната структура на СДС.

Симеонов е категоричен, че трябва да се даде шанс на дясното. „Десният сектор все още съществува, логично е и патриотите да бъдат с нас. Мисля че трябва да бъдем коректив на ГЕРБ, а в бъдеще може и партньор” – каза още кандидатът за кметското място в Перник.

На пресконференцията беше подчертано, че от централата на СДС в София са дали пълна свобода на структурите си по места да решат дали да се явяват самостоятелно или в коалиция на кметските избори. Напомняме, че само преди дни областният лидер на СДС Юлиян Ситарски обяви, че очаква с ГЕРБ да работят заедно и за местните избори в Перник.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени