Първият волейболен турнир за купата на областния управител стартира днес

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 273 | Брой коментари 0
13:36 24.11.2017

Волейболната надпревара е за прекадети от регион Струма се провежда под егидата на областните управители от Югозападния район – Перник, Благоевград, Кюстендил и София област.

Първото издание се организира от областния управител на област Перник Ирена Соколова. Домакинството ще бъде ротационно, като щафетата поема област Благоевград.

«Днес даваме старт на провеждането на турнира за купата на областния управител и заедно с моите колеги сме убедени, че той ще се превърне в традиция, защото това е изкушение за всички нас, хората които обичаме тази игра. Идеята за провеждането на турнира цели да популяризира този атрактивен спорт сред децата и младежите. Чрез него да дадем възможност всеки младеж да покаже и развие своите умения в духа на екипната работа, съпричастността и спортсменството», откри турнира Ирена Соколова.

Специални гости на откриването бяха областният управител на област Благоевград Бисер Михайлов, Борислав Кьосев – вицепрезидент и член на управителния съвет на Националната федерация по волейбол, Евгени Иванов – директор на Националната волейболна лига, Мартин Стоев – дългогодишен национален състезател и бивш треньор на националния ни отбор, Петьо Драгиев – старши трениьор на ВК «Миньор» Перник.

Състезанието се провежда в зала "Борис Гюдеров", като участие взимат четири  отбора, домакините от ВК «Миньор» и гостите от ВК «Сливнишки герой» (гр. Сливница), ВК «Пирин» (гр. Разлог), ВК « Марек»(гр. Дупница).

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени