Първият мъж на Антония Петрова я замени с...

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 413 | Брой коментари 0
08:34 05.07.2018

Откакто преди две години Бередин се раздели с Антония, няма жена до себе си. Вече седмица една от най-одумваните блондинки Антония Петрова отново е омъжена, след като вдигна изненадваща сватба с бизнесмена Ивайло Батинков в Гърция. И докато миската за пореден път се рее на крилете на любовта, бившият й съпруг Александър Бередин също не седи сам, пише „Галерия“.

 Руснакът си е намерил нов другар в живота който е от мъжки пол и ходи на четири крака. При това този път се е застраховал поредният му спътник да е верен и да не му върти номера зад гърба. Съществото, с което Бередин замени Антония Петрова, е куче от ловджийската порода ваймаранер. Александър е напълно обсебен от четириногото, с което не се разделя нито за минута. За да му осигури пълен комфорт, го разхожда не само по столичните улици, а го води на дълги походи в планината. Кучето оценявало любовта на стопанина си и се научило да изпълнява всяка негова команда. Заедно гледали мачове, а на майтап руснакът се опитвал да го учи и на шах.

Откакто преди две години Бередин се раздели с Антония, няма жена до себе си. Прекарва времето си с приятели, по барове или с кучето си. Руснакът води самотен живот и не контактува дори с децата си. Малцина знаят, че той има две дъщери от жена, с която е живял, преди да срещне Тоца.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени