mycomputer.BG

Първите дарения от събраните капачки бяха предоставени на МБАЛ „Рахила Ангелова“

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1043 | Брой коментари 0
20:20 29.11.2019

На 29.11.2019 г.-петък Фондация „П.У.Л.С.“ и „Достъпна градска среда“ реализираха първото дарение със средствата, събрани от капачки за Педиатричното отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова“, Дарението се състои от неща от най-първа необходимост за персонала и малките пациенти.

В края на май 2019 г. бе поставено метално сърце за пластмасови капачки пред Централна поща-Перник с цел събраните средства, с които да се подкрепят различни благотворителни каузи. В инициативата се включиха редица граждани, дарители, медицински специалисти и институции.

Идеята бе активно подкрепена от г-жа Росица Димитрова и екипа на операционен блок към МБАЛ „Рахила Ангелова“ и сестра Тонева от СБАЛББ, които показаха колко важна е подкрепата на медицинската общност за разрешаването на проблемите в областта.

Фондация „П.У.Л.С.“ и  “Достъпна градска среда” бихме желали да изкажем благодарности и на всички граждани, които пуснаха своите капачки в сърцето или ги дариха в нашите офиси.

Кампанията продължава и всички желаещи биха могли да се включат като даряват капачки - така те ще могат да сторят добрини, чрез които да подпомогнат благополучието на нуждаещите се

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени