Първите дарения от събраните капачки бяха предоставени на МБАЛ „Рахила Ангелова“

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 873 | Брой коментари 0
20:20 29.11.2019

На 29.11.2019 г.-петък Фондация „П.У.Л.С.“ и „Достъпна градска среда“ реализираха първото дарение със средствата, събрани от капачки за Педиатричното отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова“, Дарението се състои от неща от най-първа необходимост за персонала и малките пациенти.

В края на май 2019 г. бе поставено метално сърце за пластмасови капачки пред Централна поща-Перник с цел събраните средства, с които да се подкрепят различни благотворителни каузи. В инициативата се включиха редица граждани, дарители, медицински специалисти и институции.

Идеята бе активно подкрепена от г-жа Росица Димитрова и екипа на операционен блок към МБАЛ „Рахила Ангелова“ и сестра Тонева от СБАЛББ, които показаха колко важна е подкрепата на медицинската общност за разрешаването на проблемите в областта.

Фондация „П.У.Л.С.“ и  “Достъпна градска среда” бихме желали да изкажем благодарности и на всички граждани, които пуснаха своите капачки в сърцето или ги дариха в нашите офиси.

Кампанията продължава и всички желаещи биха могли да се включат като даряват капачки - така те ще могат да сторят добрини, чрез които да подпомогнат благополучието на нуждаещите се

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени