mycomputer.BG

Първа реакция на бащата на битото дете в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 24.07.2020 | Прочитания 455 | Брой коментари 0

сн интернет
07:57 24.07.2020

Адвокат излезе с видео, в което обяснява гледната точка на Денис Нгуен - бащата на битото дете. Той изразява своята подкрепа и увереност, че Денис е добър и грижовен родител - способен да се грижи за малкото момиченце.

Мартин Янчев започна изказването си така:

"Правя този клип, поради простата причина, че бащата отказва интервю по телевизията, заради това, че беше направен един неверен негов профил. Беше изкаран едва ли не като съучастник в престъпление, за това, че не е уведомил институциите. Главаната причина за това, е притесненията детето да не му бъде отнето.

Нещата обаче ескалират - жената попада в секта, започва да проявява агресия към детето, както и към него. След един телефонен разговор, който е бил цяла нощ, психиката ѝ се променя тотално. Той е мислил, че ще овладее проблема и ще се справи с това, но не е успял. Тя е изпращала видеоклипове на негов приятел, в които показва агресията към детето си.

Тя не е признавала някои празници, които всички ние пазнуваме, имала си е неин бог, нейни виждания за нещата. Това е Денис – бащата на детето, той наистина не е това, за което го изкраха. Този човек наистина може да бъде един достоен баща, обвинен е за неща, които не са верни. Подробен разказ ще чуете в началото на септември месец в предаването на Карбосвки, където се прави филм специално за този случай."

Денис споделя, че е тотално разбит и ще опита да си вземе детето.

"Моля ви, хора, нека да го подкрепим, няма по-хубаво от това детето да бъде при биологичните си родители. Да не попада в приемно семейство, всички знаем какво причинява едно осиновяване. Нека помогнем на бащата да си върне детенцето и да си бъдат заедно. Той е отговорен баща, работи по 12 часа, вярвам му", допълни още Янчев.

"Тати много си те обичам, ще направя всичко възможно да си те взема и да си бъдем двамата щастливи заедно", това каза за финал бащата на детето./ glas.bg

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени