mycomputer.BG

Отличници! Злато, сребро и бронз от държавното първенство по борба за ученици от СУ "Олимпиец" Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 01.02.2020 | Прочитания 1163 | Брой коментари 0
19:14 01.02.2020

Борецът от Спортно училище „Олимпиец” Спартак Валентинов  спечели златния медал в категория до 57 кг. от държавното първенство за момчета  , което се проведе в Горна Оряховица. Перничанинът, който години тренира упорито за успеха, надви четирима противници повече от безапелационно. Три от победите му са с технически туш, а една е с 10:4 точки.

Без да загуби точка на финала той победи с 8:0 и втория Азис Атанасов от „Спартак”/Плевен/. Още двама от учениците от училището се върнаха с медали от първенството. Кристин Петров в категория до 38 кг. , който иначе има два златни медала от държавни първенства този път отстъпи на финала на Антонио Христов от „Ботев” 93 – Враца. Преди това Кристин успя да надвие трима противници. Кристиян Борисов в категория до 41 кг стигна до бронзовия медал, след като на полуфиналите отстъпи на Христо Валентинов от „Ботев” 93 – Враца , който беше обявен и за най-резултатен  борец на първенството.

Coca Cola

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени