Отличените от конкурса "Талантите на Перник" направиха бляскав концерт

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 242 | Брой коментари 0
17:24 16.05.2018

Бляскав концерт с отличените от конкурса „Талантите на Перник" напълни залата в Обединения детски комплекс. Талантливите момичета и момчета, които бяха удостоени с медали, смаяха публиката с прекрасните си изпълнения. В тазгодишното издание, което е под патронажа на кмета на Община Перник Вяра Церовска, се изявиха над 300 участници, от тях 36 са удостоени със златни медали, 7 със сребърни и 13 с бронзови, както и 4-ма с поощрителни награди в категориите – танцово, музикално и театрално изкуство.

Топли думи и приветствие към всички млади таланти отправи зам.-кметът по образование и култура Севделина Ковачева.

„За мен чест е от името на кмета на Община Перник д-р Вяра Церовска  да поздравя всички участници в конкурса „Талантите на Перник". Всяка година в проявата се включват все повече деца, което означава, че той е важен и има много талантливи деца. Скъпи малки приятели, не спирайте да правите това, което ви е интересно и харесва. Сигурна съм, че тази сцена е само първата крачка към огромните европейски и световни върхове, които предстои да покорите. Успех на всички", сподели кметът Вяра Церовска.  

Началото на концерта беше поставено с атрактивното изпълнение на  5-годишния Самуил Първанов.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени