mycomputer.BG

Откриват кабинет по репродуктивно здраве в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 185 | Брой коментари 0
15:59 19.07.2020

 

Утре /20.07.2020 г./, в 17:30 ч., в Перник ще бъде открит вторият в страната Национален кабинет по репродуктивно здраве. Кабинетът ще се намира в сградата на дома за медико-социални грижи в кв. "Варош".

За да бъде превърната тази идея в реалност община Перник се включи в инициативата на фондациите „Богданова и Данаилова“ и „Искам бебе“. След няколкомесечна упорита работа създаването му бе утвърдено с решение на Общинския съвет. Така градът ни се сдоби с център, който ще консултира двойките с репродуктивни проблеми.

Фондация "Искам бебе" е организация с нестопанска цел, регистрирана през 2007 г. в обществена полза. Тя има основна задача да дискутира и поставя на общественото внимание проблемите за репродуктивното здраве на семействата в България. Фондацията организира регулярни информационни кампании в цялата страна, като привлича на своя страна местната власт, местния отговорен бизнес, медии, общественици.

Фондация "Богданова и Данаилова" е неправителствена организация, която работи в интерес на жителите на град Перник. Проектите. На фондацията, под патронажа на кмета на Община Перник Станислав Владимиров, са добре познати на съгражданите ни. Мотото на екипа й е "Заедно в доброто".

 

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени