Открити тренировки по таекуондо в Младежки дом Мошино

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 243 | Брой коментари 0
13:06 13.02.2018

Над 40 деца взеха участие в откритите тренировки по Таекуондо WTF , водени от четирима майстори инструктори от родината на бойното изкуство – Южна Корея.

Кметът на Кметство "Изток" инж. Емил Костадноив и спортният експерт в Община Перник Десислава Стойова имаха удоволствието да се насладят на изключително зрелищни изпълнения на високо ниво, които демонстрираха гостите от далечния Изток. Младите таекуондисти от клубовете „Леон“ и „Спартак“ пък имаха възможността да изпробват нови и непознати в България техники в източното бойно изкуство.

"Щастлив съм, че все повече деца и млади хора избират спорта като свой начин на живот, защото спортът възпитава в нас качества като дисциплина, сила, упоритост, организираност, воля, екипност и изгражда силни характери и личности", сподели кметът на най-големия пернишки квартал.

Събитието се провежда със съдействието на Taekwondo Peace Corp и Българска федерация по Таекуондо-олимпийска версия. Открити тренировки ще се проведат и днес от 18:30 ч. в Общински младежки дом-Мошино.

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени