Откриха ново спортно игрище в кв. "Драгановец"

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 22.03.2019 | Прочитания 720 | Брой коментари 0
15:25 22.03.2019

Радостна съм, че виждам толкова млади хора, които желаят да спортуват и това се случва на новото игрище в кв. „Драгановец“. С тези думи кметът на Перник Вяра Церовска откри спортния терен , който се намира в парка „Митко Соколов“.

Това е 15-та поред спортна площадка в Общината, където перничани могат да тренират безплатно. Игрището е с размери 55/35 м. и е за футбол 7.

„Радостта на младите спортисти е оценката на това , което сме направили. Игрището се харесва на хората от квартала, през цялото време следяха ремонта и неговото изпълнение, бяха грижовни стопани.Години наред тук поколения перничани са играли футбол. Надявам се да го опазят и съхранят“, каза кметът .

Игрището е с изкуствена тревна настилка, направен е подход към него и е поставено специална ограда. Обектът е изграден със собствени приходи на общината на обща стойност 150 000 лв. с ДДС.

„Много сме щастливи, че вече има къде да тренираме. Игрището ни е прекрасно и трябва да си го пазим, за да се забавляваме и спортуваме“, коментираха ентусиазирани децата футболен клуб „Миньор“ и благодариха за новата придобивка на кмета.

На откриването на спортното съоръжение беше кметският екип и представители на фирмата изпълнител, съобщават от общинския пресцентър


 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени