mycomputer.BG

Откриха бюст-паметник на д-р Искра Чупетловска

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 816 | Брой коментари 0
14:11 20.12.2019

С бюст-паметник беше  увековечена една от най-обичаните детски лекари в Перник д-р Искра Чупетловска. Десетки перничани се събраха пред Детско отделение в МБАЛ „Рахила Ангелова“, за да се преклонят пред всеотдайноста, професионализма и човещината на  д-р Чупетловска. На откриването присъстваха народните представители от ГЕРБ-Перник Красимир Велчев и д-р Александър Александров, областният координатор на политическата сила д-р Вяра Церовска, представители на Жени ГЕРБ, Младежи ГЕРБ и Старейшини ГЕРБ, съобщават от пресцентъра на партията.

„Хората, които познавахме Искра приживе, никога няма да я забравим. Човек, достоен за уважение и възхищение.Винаги позитивна, винаги отзивчива и готова да помогне на всеки. Един голям професионалист и приятел. Д-р Чупетловска ще живее завинаги в сърцата ни!“, сподели с вълнение общинският ръководител на ГЕРБ-Перник д-р Александър Александров.

Емоционално слово в памет на обичания педиатър произнесе основният организатор за набиране на средства за изграждане на паметната плоча и член на дамската организация на ГЕРБ-Перник Михаела Методиева разказа

„Човек с огромно сърце което не се побираше в този малък свят, отворено за всички ,за всеки паметник ще напомня за делото ,приноса и за любовта и към хората и професията ,за цялата отдаденост, спасявала години наред детски животи! Остава завинаги в сърцето ми ,никой не може да ми я вземе от там!“, сподели през сълзи тя.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени