Открадната чанта "праща" на съд криминално проявен 47-годишен мъж

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 225 | Брой коментари 0
11:03 17.05.2018

47–годишен, криминално проявен мъж ще отговаря пред закона за кражба на дамска чанта от Центъра за спешна медицинска помощ в град Перник.

Престъпното деяние  е извършено на 30.12.2017 г. в Центъра за спешна медицинска помощ в град Перник. Неизвестен мъж се възползвал от момент на разсеяност на 30 –годишна жена и откраднал чантата й, съдържаща лични документи, GSM - апарат и сумата от 120 лева. Криминалистите от 01 РУ Перник незабавно започнали разследване по случая и не след дълго усилията им дали резултат – установили, че извършител на криминалното престъпление е 47- годишния М. Н., с прякор  „ Войната“ от град Перник.      

  Мъжът е привлечен като обвиняем. Наложена му е мярка за неотклонение  „ Задържане под стража“.  М. Н. е с богато криминално минало, познат е на органите на   реда като извършител на множество кражби, за които е изтърпявал условни и ефективни наказания,  както и с незаконно притежание на наркотични вещества.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени