Отчетно-изборен конгрес стяга партия АБВ

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 631 | Брой коментари 0

Петър Първанов
07:40 02.04.2018

     На 19-ти май 2018 година ще се проведе отчетно изборен конгрес на ПП АБВ.Това бе решено на Национален съвет, провел се в събота в столицата.На него присъстваха и членовете от областната структура на партията в Перник-председателят Петър Първанов и Александрина Костадинова.

     На заседанието на Националения съвет на ПП АБВ бе решено в дневния ред на конгреса се включат като точки:отчет на Националния съвет за мандата и отчет на Контролния съвет на партията.

     Предстоят да се направят някои промени в устава на ПП АБВ и това ще стане на конгреса на партията,поясни областният лидер на партията Петър Първанов.Той поясни,че на форума ще бъде избран нов Национален контролен съвет и ще се направи избор на председател на ПП АБВ.

      Във връзка с провеждането на конгреса на партията в областните и общинските структури на партията в страната ще се проведат отчетно-изборни конференции.Датите за област Перник са в процес на уточняване,информира още областният председател на партията Петър Първанов.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени