Отбелязваме Часът на земята 2018 в събота

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 214 | Брой коментари 0
15:44 22.03.2018

Община Перник кани всички свои граждани да се присъединят към десетото поредно издание на Глобалната инициатива Часът на Земята 2018, което ще се проведе на 24 март, събота, от 20:30 до 21:30ч.

 По време на този един час хора от цял свят изключват осветлението в домовете си и притъмняват известни публични сгради в знак на символичен жест на съпричастност към проблемите на промените в климата и готовност да се окаже съдействие при тяхното решаване. В България Часът на Земята се отбелязва от 2009г., като броят на включилите се общини нараства с всяка година.

Часът на Земята е една от най-големите природозащитни инициативи в света, с участници от 170 държави и над 7000 града,  правителства, институции, организации и др. С Ваша помощ с всяка изминала година  Часът на Земята вдъхновява все повече българи да се стремят към бъдеще, в което да живеем в хармония с природата.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени