От днес до неделя - пътуващо кино в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 369 | Брой коментари 0
00:21 07.06.2019

Трета част от поредицата за легендарния убиец и отмъстител Джон Уик е хитовото филмово заглавие на пътуващото кино в Перник.  Заглавието "Parabellum" идва от латинската сентенция, приписвана на Платон: "Si vis pacem, para bellum" - "Ако искаш мир, готви се за война". Джон Уик (Киану Рийвс) бяга, за да спаси живота си, след като в края на втората част за главата му бе обявена награда от 14 милиона. На територията на „Континентал“ той бе убил член на “Високата маса”. Уинстън (Иън Макшейн) бе дал на Джон 60 минути преднина из целия свят... Всички доскорошни негови "колеги" се обръщат срещу него. Прожекциите на лентата са от 21,10 в петък- 07.06, и от 20,40 часа в събота и неделя.

В пътуващото кино в Перник в трите дни могат да се гледат и останалите филми- Годзила Кралят на чудовищата, Х мен Тъмният феникс, Кучешки живот, Сладките грозничета и Pokemon: Детектив Пикачу. Цената на билетите е по 6 и 7 лв.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени