От България до Полинезия: Какви жени харесват мъжете по света?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 181 | Брой коментари 0
08:57 06.12.2017

Темата за вкусовете и предпочитанията е много субективна и винаги ще има хора, които да спорят по въпросите кое е красиво и кое не е. Още по-сложно е когато става дума за женските качества и визия. Въпреки това мъжете от всяка държава имат някакъв общ вкус, който обикновено идва от културата, традициите или манталитета.

Япония

В Япония например мъжете държат бъдещите им съпруги да бъдат учтиви, уважителни, скромни, честни и верни. Една японска съпруга не трябва да порицава половинката си заради недостатъците или постъпките му.

От нея се очаква да ражда деца, да се грижи за домакинството, да бъде по-сдържана в емоциите си. Обикновено тези уроци се предават по линията майка – дъщеря.

Бразилия

В Бразилия се залага на визията – мъжете предпочитат жени със спортна фигура, широки бедра, сочно дупе и малки гърди. Последното е изненада, предвид това, че страната е сред първенците по брой поставени силиконови импланти.

Бразилците подчертават и важен детайл – от изключителна важност е добре поддържаният маникюр на жената. В горещата страна не се бърза със създаването на семейство. Това се планира след 30-годишна възраст.

Алжир

Има едно безспорно правило в Алжир – мъжът винаги е прав. Съпругата трябва да проявява такт и търпение, да не влиза в конфликти както със половинката си, така и със семейството му. В тази страна много се държи на девствеността.

Освен това се смята, че жената е пазителят на домашното огнище. И ако смятате, че дамите в Алжир трябва да се съобразяват с твърде много неща, за да бъдат одобрени, те все пак имат едно голямо предимство – не е нужно да спазват диети, защото пухкавите форми са на почит там.

Турция

В Турция се държи съпругата да поддържа дома в идеална чистота. Мъжете оценяват не красотата и сексуалността на жените си, а това да бъдат добри майки, съпруги, приятелки, верен спътник в живота.

Не е прието една благоразумна дама да не се държи почтително, да говори или да се смее прекалено силно. В същото време турските жени водят активен начин на живот – работят, срещат се с приятелки, посещават курсове.

Германия

В продължение на много години жените в Германия имаха официална забрана да работят. Модерната германка обаче е кариеристка. За нея няма нищо по-лошо от зависимостта от съпруга ѝ. Обикновено дамите там се задомяват на около 40-годишна възраст. Мъжете харесват тази независимост.

Често срещана практика е семейството да дели домашните разходи наполовина и всеки поема своята част. Германците обичат искрени и образовани жени, с които може да се разговаря на всякакви теми, с чувство за хумор.

Китай

Въпреки бързия икономически напредък Китай все още се придържа към традициите. Мъжете харесват нежни и послушни дами, които знаят как да балансират между собственото си самочувствие и разбирателството със съпруга си.

Индия

В Индия подготовката за сватбата започва още от раждането на детето и е основно събитие в живота. Мъжете там ценят жени, които са умни, грижовни, сдържани и скромни. И които ще се отнасят с уважение към свекървата.

Италия

В Италия майките глезят синовете си през целия им живот и затова голяма част от тях са нарцисисти. Жената трябва да допълва италианеца, а не да засенчва ума или красотата му. Това означава, че тя трябва да е добре поддържана, но умерена, нежна и много кокетна.

Гърция

В Гърция хората са пламенни, директни и се наслаждават на живота. Мъжете там се нуждаят от искрени чувства, от ясна позиция за живота и обществото, но и да виждат в очите на жените си, че за тях са царе.

Там мъжете обикновено се задомяват на около 40-годишна възраст и биха се зарадвали, ако бъдещите им съпруги имат някой друг апартамент за зестра.

Франция

Добри маниери, чар и грация – тези качества ценят мъжете във Франция. Компетенции да подредите изискано трапезата, да се храните възпитано и да позирате за снимка са само част от нещата, които представителите на силния пол търсят в нежните си половинки. За да задържат вниманието на мъжа си, дамите трябва да се обличат секси и стилно дори и след години брак.

Наистина се цени е жените да са естествено красиви – без прекалено много грим, изкуствени мигли и коса. Това, което наистина отличава французойката, е лежерното отношение към живота.

Йемен

Повечето момичета в Йемен се омъжват на 14-16-годишна възраст. Прието е съпрузите им да са по-възрастни от тях, да могат да „платят“ на родителите й, да осигурят подобаващ живот за нея и децата им. Не е нужно жената да е образована, защото преди всичко трябва да бъде добра съпруга.

България

В България брак и съвместно съжителство са приети еднакво от обществото. Единствено се изисква любов и добро отношение./Дарик

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени