Остава реверсивното движение в посока от и за София

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 11.07.2019 | Прочитания 545 | Брой коментари 0
16:48 11.07.2019

Остава реверсивното движение в посока от и за София, в района от караулката на Владая до пътен възел "Даскалово", седем дни в седмицата. Това обяви кметът Вяра Церовска след инициираната от нея среща, в която взеха участие – председателят на УС на Агенция „Пътна инфраструктура" Георги Терзийски, зам. -кметът на Столична Община Дончо Барбалов , кметът на район Витоша Тодор Петков , кметът на район Красно село Христо Апостолов и директорът на Областно пътно управление – Перник.

В района на София от десети километър до участък „Черния кос" ще се осъществява реверсивно движение четири дни в седмицата - понеделник, вторник, петък и неделя. Това се налага поради ремонтите, които се извършват в столицата на булевардите „Цар Борис III" и „България" и е затрудненото движението в тази връзка.

Кметът Вяра Церовска получи уверение, че до края на месец октомври ще бъде проведено ново обсъждане за въпросната отсечка, която се намира в участъка на „Черния кос" на територията на Столична община. Хората , които пътуват всеки ден до столицата и обратно, могат да бъдат спокойни, че това облекчение ще бъде факт и занапред .

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени