Осиновен в Италия преди 20 години младеж, се среща с биологичната си майка в България

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 470 | Брой коментари 0
09:58 01.02.2018

Изоставен от биологичната си майка при раждането му преди 20 години Васко Илиев днес е италиански гражданин и се казва Микеле Коради.

Живее в Падуа, Италия, от двегодишен. Микеле е израснал и живее като всеки италиански младеж, но животът му е подчинен на една единствена цел – да открие жената, която го е родила и изоставила в България.

„Аз не се чувствам италианец, имам българска кръв. Да, аз живея сред италианци, но съм донесен от друго място. Знам, че имам българска кръв, че имам циганска кръв”, казва Микеле пред БТВ. Когато навлиза в пубертета Микеле къса връзките със своите приятели и близки, за да последва единствената цел да открие биологичната си майка.

 „Когато открих документите за осиновяването, веднага се запитах какъв човек, какъв чужденец е моята майка. Какво е това име, от какъв етнос е”, спомня си Микеле. „Искам да видя моята майка. Искам да тръгна към нея, пеша да тръгна, по всякакъв начин”, казва момчето през сълзи.

Първоначално биологичната майка отказва да се срещне с него, като казва, че има много деца, но по-късно се съгласява./Новини бг

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени