mycomputer.BG

Още една успешна година изпраща ОИЦ

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 181 | Брой коментари 0
08:05 18.12.2019

Създаден преди осем години, пернишкият Областен информационен център направи своята равносметка както за целия период, през който той функционира, така и за отиващата си 2019 година. Благодарение на екипа на ОИЦ стотици представители на бизнеса, обикновени граждани, търсещи повече информация, научават за политиките на европейските структурни фондове, начините за получаване на финансиране по отделните програми, както и възможностите, които предоставят те.

ОИЦ събира и популяризира информация за практиките на европейските структурни фондове. Осъществено е добро сътрудничество както с управляващите органи на европейските програми, така и с медиите, благодарение на които информацията достига до по-широк кръг ползватели.

За периода от 1 януари до 31 декември 2019 година 270 бенефициенти са получили отговори на зададени въпроси. Много са и информационните събития на ОИЦ през изтеклата година. Над 75 са публикациите и репортажите в печатни, електронни медии, телевизионни предавания. Именно тази добра съвместна работа прави възможно информацията да достига до по-широк кръг ползватели и затова ви благодаря, заяви вчера ръководителят на пернишкия ОИЦ инж.Ирена Георгиева.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени