Coca Cola

Осъдителна присъда за мъж, нападнал чужденец в с. Габров дол

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 448 | Брой коментари 0
13:49 23.08.2018

По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура - Радомир съдът е постановил присъда, с която признава В.П. за виновен за нанесена от него средна телесна повреда.

На 10.07.2016 г., в с. Габров дол, община Земен, той нападнал с метална щанга сирийския гражданин М.Н. В резултат на нанесения удар на пострадалия били причинени закрити счупвания на костите на лявата предмишница, с разместване на фрагментите, довели до трайно затруднение на движението на ляв горен крайник за период от пет - шест месеца.

Деянието било извършено повторно от В.П., след като е бил осъждан за друго такова престъпление през 2015 г.

Съдът го е осъдил на две години „лишаване от свобода“ при „строг“ режим на изтърпяване, както и да изтърпи наказанието от три месеца „лишаване от свобода“, наложено му по предходна присъда.

В.П. е осъден да заплати на пострадалия М.Н. сумата от шест хиляди лева, представляваща претърпени от него неимуществени вреди, както и осемстотин лева за направени разноски по делото.

GERB

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени