Coca Cola

Орлин Горанов влиза във "Фермата"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 163 | Брой коментари 0
13:54 30.08.2019

Един от най-популярните изпълнители на българската музика – Орлин Горанов, влиза със специален статут в новия пети сезон на "Фермата", съобщава bTV.

Изпълнителят ще влезе в ролята на мъдреца в новия сезон на "Фермата". Той ще се опита да предаде своя житейски опит на участниците и да балансира между двата отбора.

„Аз съм фен на този тип игри, защото тук има много провокация към самия себе си. Към това докъде можеш да стигнеш, докъде можеш да се провокираш, до това докъде можеш да рискуваш комфортния си живот. И с най-голямо удоволствие подходих към тази стъпка и не съжалявам”, каза Орлин Горанов.

Той ще се цели да провокира играчите да изпитат себе си.

"Фермата" е велика игра, защото всеки преоткрива себе си. Всеки намира някакви тайни кътчета в себе си, които е позабравил и въобще не е предполагал, че съществуват. Така че всичките играчи съм сигурен, че ще излязат чисто нови от тук, заредени с енергия, готови да поемат пътя си по друг начин с друга стъпка, с друго усещане за живота”, казва още певецът.

Като ментор ще търси отговорите на много въпроси, които вълнуват не само него, но и новите фермери.

„Защо не са постигнали това, което са искали да постигнат? Какво ги е спряло? Дали трябва да търсят вината извън себе си за това, което не се е случило, и да започнат от себе си? Да се опитат да простят на всички, които си мислят, че са им попречили за това да реализират мечите си”, споделя Орлин Горанов.

"Фермата" е уникална игра, голямо училище, голяма школа. Така че всички, които са тук, могат да се смятат вече за победители, защото те са представителна извадка по някакъв начин на нашето общество”, допълни певецът.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени