Оптична мрежа от VIVACOM и в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 07.06.2018 | Прочитания 888 | Брой коментари 0
16:34 07.06.2018

Перник влиза в списъка нa градовете с оптична мрежа от  VIVACOM. От този месец над 9000домакинства в Перник имат достъп до интерактивна телевизия и фиксиран високоскоростен интернет от VIVACOM. 

Оптичната технология дава сигурен и бърз достъп до двете най-иновативни фиксирани услуги на VIVACOM - интернет със скорост до900 Mbpsи актуалната в момента интерактивна телевизия. Освен висока скорост, оптичната мрежа осигурява и по-голяма стабилност на интернет връзката, независеща от метеорологичните условия.

Интерактивнатателевизия от VIVACOM позволява редица опции, които помагат на потребителите да гледат каквото поискат в удобно за тях време. Зрителите могат да спират предаване на пауза, да връщат назад и да превъртат напред. Могат да избират от минали предавания и да гледат на запис пропуснатия мач или сериал - функцията ТВ Архив съхранява излъченото през последните 7 дни телевизионно съдържание. Имат възможност също да подредят каналите в IPTV по свой собствен избор, да създадат списък с любими филми и предавания и дори да гледат два канала едновременно.Не на последно място, зрителите имат голям избор за качествено видео съдържание от каталог с над 6 000 заглавия, част от IPTV платформата на телекома.

Перник е 24-тото населено място в България с оптично покритие и достъп до IPTVот VIVACOM. Домакинствата с достъп до оптичната мрежа на VIVACOMще растат с планираното разширяване на мрежата на телекома. Компанията последователно развива собствената си оптична мрежа, осигуряваща възможност за предоставяне на високоскоростна свързаност и IPTV телевизия в над 1 120 000 домакинства в цялата страна.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени