Опитаха да ограбят Елизабет Методиева. Тя изригна: "Не желая да живея тук"!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 11.10.2017 | Прочитания 776 | Брой коментари 0
09:56 11.10.2017

Мис  Top of the World – перничанката Елизабет Методиева изригна в социалната мрежа срещу липсата на всякаква организация и заинтересованост от страна на родната полиция към онези, които имат нужда от помощ. Тази нощ е имало опит крадец да влезе в апартамента й. Преживяванията си Методиева описва така:

„За пореден път се убедих,че от нашата държава не става нищо и аз определено НЕ желая да живея тук! След като в 2:30,след полунощ, бе направен опит да се влезе в апартамента ми от крадци, благодарение на кученцето ми,което се разлая те се стреснаха и тръгнаха по етажите на блока...Веднага се обадих на спешен център 112 и ме увериха, че е изпратен екип на Полиция...до 2:50 нямаше и следа от органите на реда...Обадих се повторно и ми казаха,че е предаден сигнала, след което ми затвориха телефона...същото се повтори в 3:11...3:30 още няма Полиция...отказах се да звъня, вече...ще будувам тази нощ и ще се надявам са не се върнат. Само искам да попитам...това нормално ли е? Мили полицаи,това утре може да е вашата дъщеря...Ето затова има изнасилени, убити и пребити хора...същата работа като с Бърза помощ...Нямам думи да опиша колко съм отвратена...във всяка една цивилизована страна, полиция идва на мига...тук чакаме на амин и евентуално, ако благоволят да се появят...срамна работа...И най-лошото е, че все по-често ме е срам,че живея тук,защото никой не прави нищо за сигурността на един народ...Тази случка само ми показа за пореден път,че изходът остава Терминал 2 и надеждата поне децата ми да не живеят в този абсурд!“

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени