Оперетен коледен концерт „Мъничко късмет в любовта” в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 297 | Брой коментари 0
08:33 06.12.2019

„Мъничко късмет и в любовта”- така е наречен оперетния коледен концерт, който могат да видят перничани на 10-ти декември . В този концерт публиката ще има възможността да види най-доброто от световната и българска оперетна съкровищница, съчетано с великолепното вокалното изкуство на Катерина Тупарова (сопран) и Александър Мутафчийски (баритон) - солисти на Националния музикален театър „Стефан Македонски“.

Оперетата е жанрът на щастието, радостта и хармонията. Ще бъдат изпълнени любими и незабравими оперетни арии и дуети под виртуозния акомпанимент на Салонен Оркестър „МОДЕРАТО“ с диригент Орлин Бебенов (Полша).

Известните оперетни звезди Катерина Тупарова и Александър Мутафчийски са безспорни любимци на публиката. От години работят съвместно, участвайки в множество различни концерти в страната и чужбина, а изпълненията им винаги предизвикват бурни аплодисменти и добро настроение сред почитателите им.

В програмата - произведения на Йохан Щраус – син , Жак Офенбах, Емерих Калман, Франц Лехар, Асен Карастоянов, Димитър Вълчев и други.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени