Опасно! Зъболекари опъват бръчки на черно

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 529 | Брой коментари 0
08:50 11.04.2017

Зъболекари опъват бръчки на черно, а козметички бодат силиконово олио в устните на свои клиентки. Описаните практики водят до ужасяващи последствия, които понякога са непоправими, алармират пластични хирурзи и дерматолози пред "Телеграф".

Специалистите непрекъснато се сблъскват с пораженията от използването на некачествени материали. Средно по 100 обезобразени на месец чакат на опашка пред кабинетите им. "По 3-4 пациентки търсят помощ всяка седмица при мен", разкрива пластичният хирург д-р Илия Стоянов.

Той признава, че му се налага да отпраща много от жените, защото няма как да им се помогне. Същото споделя и д-р Мирослава Кадурина от Клиниката по дерматология и венерология. Тя е категорична, че случаите с "белязани жени" са ежедневие.

Зъболекарите нямат изрична забрана да правят подобни процедури. За сметка на това в салоните за красота те се извършват абсолютно нелегално. Още по-страшно е, че тази дейност не се отчита и никой не следи случващото се в стоматологичните кабинети и козметични обекти. /ПИК

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени