Омбудсманът с гореща телефонна линия за ужилените от "Олимпик"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 325 | Брой коментари 0
09:12 19.08.2018

Гореща телефонна линия за консултиране и правна помощ на потърпевшите от фалита на застрахователна компания "Олимпик" отваря офисът на националния омбудсман Мая Манолова.

Тя ще заработи от 20 август, понеделник, на номер 0895 561 885.

Манолова освен това ще изпрати препоръка до председателя на Народното събрание Цвета Караянчева за промени в законодателството с цел защита на гражданите в случаи като този. Тя ще се обърне и към министър-председателя Бойко Борисов за активност на държавата при изготвяне на европейското законодателство в областта на застраховането.

Омбудсманът поиска от Главна дирекция "Национална полиция" удължаване на гратисния период, в който да не се глобяват шофьорите със застрахователна полица на „Олимпик“. Тя настоя за своевременното информиране на хората за какъв период от време застрахованите няма да бъдат глобявани поради липсата на застрахователна полица и изрази увереност, че ще им бъдат разяснявани последиците от това. *offnews.bg

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени