Олимпийският клуб към ГПЧЕ "Симеон Радев" спечели благотворителен волейболен турнир

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 300 | Брой коментари 0
17:42 17.12.2017

Олимпийският клуб към ГПЧЕ "Симеон Радев" с ръководител Мирослав Илиев и отборът на Община Перник, чиито капитан е зам.-кметът Денислав Захариев, са победителите в днешния благотворителен волейболен турнир в спортна зала „Кракра".  Събраните средства ще бъдат дарени на незрящите хора, пострадали в катастрофата покрай село Микре.

Участващите отбори бяха лично подкрепени от кмета на Община Перник Вяра Церовска, която ги приветства за инициативата и сподели, че се радва, когато вижда толкова млади и  съпричастни хора, готови да помогнат на своите съграждани в беда.

В благотворителния мач взеха участие  ВК "Миньор Перник", отбор родители и отбор на Община Перник, както и олимпийският клуб ГПЧЕ "Симеон Радев", който беше  основният организатор на събитието. На спортната надпревара присъстваше зам.-кметът Владислав Караилиев и директорът на Езиковата гимназия Теменужка Аначкова.

За доброто настроение на волейболистите и гостите се погрижиха уникалните танцьори от група "Da Clique".

Събитието  беше със свободен вход, но в залата имаше кутия предназначена за дарения, където всеки пусна своята лепта - толкова, колкото можеше да си позволи

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени