mycomputer.BG

Огромен избор на оказионни и антиквариатни стоки в единствения по рода си такъв магазин в Перник! До 12 януари намаление на всички артикули от 10 до 50%

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 06.01.2020 | Прочитания 676 | Брой коментари 0
14:52 06.01.2020

Нови стоки, огромен асортимент и избор предлагат  с новото си зареждане магазини „За всеки по нещо”. Те се намират в квартал „Изток” , на ул. Рига2 /на метри от пицария Дийп Диш, срещу аптека Марешки/  

„В Перник има много магазини за левче или втора ръка стоки, основно дрехи. Това, което предлагаме ние обаче е коренно различно – и като асортимент и като качество. Имаме много стока, оказионна от Германия. Стока, която е или с някаква малка драскотинка или с повредена опаковка, но с отлични качества. Огромен е избора и в секцията ни за антиквариатни стоки. Тук наистина всеки може да намери нещо за себе си. Трудно е да се изброят всички стоки. Има техника, стоки за бита, мебели, домакински съдове, фотоапарати, грамофонни плочи....” – сподели за ПЕРНИК НЮЗ собственикът на магазините Мирослав Бонев.

В магазина може да се намерят и всякакъв вид инструменти, за д ома и градината. Има стоки за спорт, които са особено популярни сред младите хора.

Мирослав е перничанин, който дълги години е работил в Белгия. Именно оттам му е дошла идеята да направи този различен търговски обект. Начинанието му е успешно и се радва на доста клиенти. Което му дава хъс за разширяване на дейността.

За удобство на всички клиенти вече е активен и  сайта ocazion.bg

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени