mycomputer.BG

ОДМВР – Перник отвори врати в навечерието на професионалния си празник 8 ноември - Архангеловден.

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 362 | Брой коментари 0
17:32 30.10.2019

 Ученици от 10-ти клас при 6 СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Перник посетиха днес полицията, в навечерието на професионалния празник 8 ноември – Архангеловден. Тийнейджърите се запознаха със структурата на дирекцията, работата на оперативната дежурна част и подразделенията, както и с цялостната организация при получаване на сигнали за различни произшествия.

Интерес предизвика историята на МВР и полицията, както и професионалната кариера на органите на реда. Много от тях проявиха интерес към професията и начините за започване на работа. Многобройните въпроси, касаещи всички линии на работа показаха, че подрастващите се интересуват от обществения ред и сигурността. Желанието им да се върнат отново в сградата е знак, че младото поколение проявява отговорност и респект към органите на реда и собствената и тази на близките им безопасност. Накрая учениците посетиха местата за временно задържане в областната дирекция и се снимаха за спомен пред сградата полицията.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени