Очаквано: Станислав Владимиров е кандидат за кмет на Перник от листата на БСП

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 2088 | Брой коментари 0
17:45 23.07.2019

Станислав Владимиров ще се бори за кметския стол в Перник – това беше обявено днес в Перник от лидера на столетницата Корнелия Нинова. Нинова беше в Перник, където се проведе изнесено заседание на изпълнителното бюро.

Номинацията на Владимиров е била без сериозна конкуренция, тя е подкрепена масово от  организациите в града.

Нинова беше категорична, че Владимиров ще има пълната подкрепа и с екип и с програма от страна на БСП.

Самият Владимиров беше категоричен, че водещо в програмата му ще бъде икономическата стабилност и привличането на инвестиции в Перник. „Не може общини като Елин Пелин и Божурище да имат толкова много инвестиции и икономически растеж, а в Перник да не се случва нищо. Ние не използваме близостта си със столицата и затова не е изненада, че хиляди ежедневно пътуват за да работят в София. Сегашната индустриална зона, която управляващите предлагат за инвестиции не отговаря на доста изисквания. Няма инфраструктура, цените които се предлагат от общината са по-големи от тези, които са на други места.Затова аз като икономист ще заложа основно на решаване на икономическите проблеми в Перник” – каза Владимиров.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени