mycomputer.BG

Обучаваме чужденци по методиката на СК "Калоян Ладимекс"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 531 | Брой коментари 0
09:34 11.07.2019

Миналата седмица в СК”Калоян –Ладимекс” се представи методиката на клуба за работа на деца и младежи с двигателни и умствени  увреждания.Обучението е по програма ЕРАЗЪМ ПЛЮС „СОЦИАЛНА ГРИЖА ЗА ФИЗИЧЕСКОТО ПОДОБРЯВАНЕ”

Обучението и демонстрацията бе направена от Иво Иванов – магистър по Адаптирана физическа активност и спорт.На обучението присъстваха: проф.Марио Александрович и доц.Боян Джорджич от Факултета по физическа активност и спорт от Университета  в Ниш,Сърбия; от Литва участваха Линос Старшелскис и Кушал Габоне: от Англия –Ашли Лидия Дбоунс и Тифани Чийзман.

От българска страна-проф.Мая Николова и Анна Лалковска  БАУР

Методиката на клуба е една от най добрите за подобряване физическата дееспособност при деца и младежи с двигателни  проблеми  и умствена изостаналост.Клубът работи от 2007година с такава група хора и е доказал своята принос  в социалният им живот.Залата на  клуба е една от

 най –модерните  и  е напълно  оборудвана за бойни изкуства и физическа подготовка , пригодена  за деца и специализирана за такава група хора , която я прави и единствена в Областта. Но най важно то са специалистите които работят в нея  Иво Иванов V dan треньор по таекуон-до, сертифициран педагог за работа с деца и магистър по АФА, Соня Добромирова IIdan TK  магистър -педагогика за работа с деца и физическо възпитание и Калоян Кирилов Idan TK- треньор по таекуон -до и кикбокс.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени